Direct auto verzekeren

✓ Stap direct over
✓ Vind een verzekering die bij jou past
✓ Profiteer door te vergelijken

Auto verzekeren

Bespaar tot wel €912 per jaar op jouw autoverzekering. Bereken gratis wat het voordeel is van overstappen naar een andere autoverzekeraar.

Vind en vergelijk autoverzekeringen

Heb je een nieuwe auto gekocht? Of wil je geld gaan besparen op jouw huidige verzekeringen? In beide gevallen is het aan te raden om een goed vergelijk te maken tussen de verschillende autoverzekeringen. Alleen als je een goed vergelijk weet te maken, kun je uiteindelijk de beste autoverzekering afsluiten.

Wil je direct jouw auto verzekeren? Dan ben je daarvoor bij Autoverzekeringvergelijk24.nl aan het juiste adres. Wij stellen je namelijk in staat om alle autoverzekeringen met elkaar te vergelijken, zodat je direct de juiste keuze kunt maken.

Hierbij willen wij je graag wel op wijzen op het feit dat je van tevoren even goed na moet denken. Hoeveel geld wil je aan de autoverzekering uit gaan geven? Voor welke autoverzekering wil je gaan? En vanaf welke datum wil je de verzekering in laten gaan? Dat zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je voor jezelf een passend antwoord op moet zien te vinden.

Voordat je jouw auto direct kunt verzekeren, moet je eerst een goed vergelijk maken. Vul daarvoor enkele persoonlijke gegevens op onze website in, zodat onze tool alleen de beste autoverzekeringen gaat tonen. Je kunt hierbij denken aan jouw postcode, aan jouw leeftijd en aan de hoeveelheid schadevrije jaren die je opgebouwd hebt.

Heb je toevallig al het kenteken van de auto die je gaat ontvangen? Dan is het ook aan te raden om direct jouw kenteken in te vullen. Onze tool is dan nóg beter in staat om direct de perfecte autoverzekeringen aan je voor te schotelen.
Nadat je de persoonlijke gegevens ingevuld hebt, kun je direct een vergelijk gaan maken. Hierbij is het vooral belangrijk om naar de dekking van de autoverzekering te kijken: ga je voor een WA autoverzekering, een WA beperkt autoverzekering of een WA volledig autoverzekering? De laatstgenoemde is de meest uitgebreide, maar is daardoor ook de duurste.

Welke autoverzekering past bij jou?

Voordat je met jouw (nieuwe) auto de weg op mag, dien je minstens een WA autoverzekering af te sluiten. Die verzekering is verplicht voor elke auto die gebruik maakt van de openbare wegen in ons land. Heb je een relatief nieuwe auto? Dan kun je echter beter voor een WA volledig verzekering kiezen, aangezien die verzekering een stuk uitgebreider is.

Ongeacht waar je wens naar uit gaat, via Autoverzekeringvergelijk24.nl kun je direct jouw auto verzekeren. Maak een goed vergelijk en hak de knoop door. Via onze website kun je vervolgens de autoverzekering direct afsluiten. Gemak dient de mens.