Autoverzekering afsluiten

✓ Snel en direct afsluiten
✓ Goedkoopste en beste verzekeraars
✓ Bereken het verschil

Auto verzekeren

Bespaar tot wel €912 per jaar op jouw autoverzekering. Bereken gratis wat het voordeel is van overstappen naar een andere autoverzekeraar.

Direct besparen op uw autoverzekering

Via onze website ben je in staat om autoverzekeringen te vergelijken. Maar, wat doe je nou precies als je een geschikte verzekering gevonden hebt? Hoe kun je deze autoverzekering berekenen? En welke stappen worden vervolgens in gang voor je gezet? Over die vragen informeren wij je ook graag uitgebreid.

Wij informeren je graag aan de hand van een stappenplan. Met behulp van onderstaand stappenplan leggen wij uit hoe je een autoverzekering af kunt sluiten en waar je allemaal aan moet denken.

Vergelijk en bespaar in 6 stappen

Voordat je een verzekering af kunt sluiten, moet je eerst de beste autoverzekering zien te vinden. Via onze website kun je hier direct een vergelijk voor maken. Vul je gegevens in, vergelijk de verschillende verzekeringen en hak uiteindelijk de knoop door.
Heb je de geschikte autoverzekering via onze website gevonden? Ben je helemaal overtuigd van de betreffende autoverzekering? Dan kun je direct jouw keuze maken. Via onze website kun je direct de autoverzekering afsluiten.
Wil je direct de autoverzekering afsluiten? Dan is het zaak om meerdere gegevens in te vullen. Zo moet je jouw persoonlijke gegevens invullen, moet je gegevens van de auto invullen en moet je ook direct jouw betaalgegevens invullen.
Al deze gegevens komen bij de verzekeringsmaatschappij terecht. De gegevens worden in het systeem verwerkt en vervolgens krijg je een bevestiging per mail. In deze bevestiging zie je staan voor welke verzekering je precies gekozen hebt, wat de hoogte van de premie is en vanaf wanneer de autoverzekering ingaat.
Als je via de mail een bevestiging hebt ontvangen, ga je deze bevestiging ook nog per post ontvangen. Dat is in ieder geval bij de meeste verzekeringsmaatschappij de normale gang van zaken. Per post ontvang je ook nog de groene kaart, zodat je een eventuele aanrijding direct netjes kunt regelen.

Je hoeft nu nog maar één ding te doen: wachten totdat de ingangsdatum bereikt is. Vanaf dat moment gaat de autoverzekering in, waardoor je gebruik van jouw auto kunt maken. De ingangsdatum is dan ook gelijk aan de datum waarop je jouw auto bij de dealer op gaat halen. Stap je van autoverzekering over? Dan kun je de ingangsdatum zelf bepalen, maar zorg er wel voor dat je jouw huidige autoverzekering dan ook per die datum laat stoppen.

Een passende autoverzekering voor jou

Ben je op zoek naar een nieuwe autoverzekering of bent u van plan om over te stappen? Gebruik onze autoverzekering vergelijker en ons stappenplan om de verschillen tussen de verschillende autoverzekeraars te vinden. Zo vindt je de prijs en kwaliteit die het beste bij jou past. Sluit nu een nieuwe autoverzekering af en profiteer vrijwel direct.